guzman-profile

Bio J. J. Guzmán

(Barcelona 1977) es va formar als salons de perruqueria Cebado i New Look a més de realitzar varis cursos  de perfeccionament de perruqueria amb Tony & Guy a Londres. Des de l’obertura del seu primer saló Bot el 2015, la perruqueria s’ha convertit en un referent en el món de la imatge, rebent així varis reconeixements entre els quals destaca el Premi Nacional “Despuntan”.

Models i personalitats relacionades amb el món de la moda confien els seus looks a les expertes mans del José Juan, que combinen a la perfecció experiència, coneixement i talent.

En la seva carrera professional, José Juan destaca per les seves innumerables col·laboracions en produccions de moda, bellesa, espots publicitaris, desfilades i campanyes, treballant regularment amb les revistes de moda més importants del nostre país com Marie Claire, El País Semanal, Telva, GQ, Elle, Woman, Men’s Health o Madame Figaro.

Destacades marques de moda confien en la seva experiència per la imatge dels seus catàlegs, com Carolina Herrera, Rosa Clarà, Vasari, Caramelo, Belcor, Guillermina Baeza, Estrella G, Purificación García, Angel Schlesser, entre d’altres.

El seu toc és present en múltiples campanyes publicitàries: Codorniu, Margaret Astor, Aire Barcelona, University, Wash & Go, Panasonic, Imaginarium, Venca, La Caixa…

Entre els fotògrafs i realitzadors amb qui ha treballat destaquen Manuel Outumuro, Isabel Coixet, Toni Bernad, Rafa Gallar, Paco y Manolo, Pilar Aymerich, etc.

Perruquer i maquillador de cares tan conegudes com  Javier Bardem, Sergi López, Leticia Dolera, Imma Cuesta, Rinko Kikuchi, Ricky Martin, Luz Casal, Jesús Vázquez, Luis Figo, Samuel Etoo, Josep Carreras, Montserrat Martí Caballé, Ferran Adrià, Zidane, etc. Models espanyols de renom com Nieves Alvarez, Verónica Blume, Eugenia Silva, Judith Mascó, Martina Klein, Vanessa Lorenzo, Bimba Bosé, Andres Velencoso, Oriol el Cacho, Marta Español, Carla Crombie o Marina Pérez han desfilat pel seu tocador.